Chystáte se letět na výlet nebo pracovní cestu a chcete si let užít se vším všudy? Můžete. Stačí si vybrat

Častí uživatelé letecké přepravy vědí, že cena komerčních letů je určena výběrem letecké společnosti, počasím, denní dobou, ročním obdobím či tím, s jakým předstihem si zakoupíte letenku. S ohledem na všechny tyto a další faktory, kolik si myslíte, že se dá utratit za nejdražší lety na světě? A co vlastně nabízejí?

Singapore Airlines Suites Class, New York – Singapur za (od 320.000 Kč)

Singapurské letecké společnosti představily novou třídu „Suites“, která převyšuje běžnou 1. třídu. Nabízí se zde gurmánské stolování, soukromé kabiny a sedadla, která se promění ve vyhřívanou postel. V salonku si můžete pochutnat na večeři o 3 chodech. Prostorné zdobené koupelny či luxusní pyžama jsou jen některými z dekadentních doplňků, které cestující této třídy dostávají. Až budete připraveni ke spánku, váš pokoj se změní na ložnici s pohodlnou postelí v plné velikosti.

Qantas First Class, Los Angeles – Melbourne (340.000 Kč)

Mezinárodní společnost Quantas poskytuje pasažérům kožená sedadla a útulný prostor s otevřeným krbem. Když nastoupíte na palubu, hned vám padne do oka plně sklopná pohovka s ovčí matrací. Zábavní systémy s dotykovou obrazovkou a široký výběr šampaňského či vína jsou k dispozici plně dle vašeho rozmaru. A šéfkuchař Neil Perry vám nabídne skvělá jídla, která se stala hlavní atrakcí letu.

Rezidence Etihad Airways, New York – Abú Dhabí (1.440.000 Kč)

„Rezidence“ představuje kabiny o velikosti 40 metrů čtverečních a pozemní transfery limuzínami. Jde o nejdražší možnost vůbec, jak se proletět. Rezidence se snaží nabízet stejný luxus jako pětihvězdičkový hotel. Při příchodu na palubu letadla vás přivítá majordomus, který vám během zbývající části letu poskytne vše, co potřebujete. Šéfkuchař udělá cokoli, co si přejete z gurmánské nabídky nebo vám připraví to, na co zrovna máte chuť.

Co ještě Rezidence nabízí?

Je to jediná 3 pokojová kabina na obloze a poskytuje prostor až pro dva hosty. Návrháři interiérů při zařizování Rezidence věnovali pozornost každému podrobnému detailu místnosti. A to od kožených interiérových sedadel totožných s těmi, které najdete ve Ferrari, přes jídelní stůl až po chlazenou nápojovou skříňku. Kabina má vlastní koupelnu s luxusním vybavením i županem. V ložnici se nachází manželská postel, egyptské bavlněné povlečení a snídani do postele vám přichystá sluha.

Lufthansa, New York – Hongkong se zpáteční cestou (984.000 Kč)

Německý dopravce poskytuje osobní asistenty, zvlhčovače vzduchu, toaletní soupravy tak luxusní, že vás zcela ohromí, stejně jako kulinářské menu označené hvězdičkou Michelin. Je zde samostatné sedadlo s přenastavením na postel. Přednostního nástup, odvoz limuzínou, dostatek úložného prostoru a věšáky na oděvy jsou jen některé z výhod tohoto letu. Vše je sestaveno tak, aby přeprava získala své prvotřídní ocenění.

A jsou i další možnosti, nabídka luxusních letů je pestrá. Doporučujeme ale použít pro delší cesty, abyste si nabízeného komfortu skutečně užili!

Autor: Karel Mareš
zavřít reklamu