Ještě nevíte, kam letos na lyže? Ukážeme vám ty nejluxusnější resorty v Evropě

Už víte, kam letos na lyže? Pokud si chcete dovolenou opravdu vychutnat, navštivte některý jedinečný zimní resort. Poradíme vám, která místa jsou ta nejlepší, ať už jde o lyžování, procházky, relaxaci, nakupování a jinou zábavu v jedinečném a výjimečném prostředí. Vyberte si luxusní dovolenou za dobrou cenu!

Courchevel (Francie)

Courchevel, Gstaad, Davos… tato jména evokují krásné hotely, restaurace, obchody či lázně. Lyžařské středisko má plných 185 pětihvězdičkových hotelů. Doporučit můžeme zejména hotel Annapurna, který kombinuje modernu s tradicí a nabízí zbrusu nové vybavení. Za zmínku stojí také hotel Strato s velmi chutnými snídaněmi a úchvatným krytým bazénem.

Davos (Švýcarsko)

Užijte si luxus nejkrásnějšího lyžařského střediska ve Švýcarsku. Davos se nachází uprostřed Alp a krajina je zde úchvatná. Navíc není jen lyžařským střediskem, je to nádherné město s kvalitními obchody, restauracemi a hotely. My doporučujeme slavný pětihvězdičkový hotel Hotel Seehof, kde se můžete hýčkat v lázních nebo si vybrat jednu ze 3 vynikajících restaurací. Elegantní a střízlivý hotel Steingenberger Grandhotel Belvedere stojí určitě také za zmínku.

Megéve (Francie)

Megéve a Courchevel jsou těmi nejznámějšími lyžařskými středisky ve Francii. Celebrity často volí právě Megéve, protože je elegantní a neformální. Autentická horská vesnička má kouzlo dávných dob, nabízí 260 kilometrů sjezdovek a širokou škálu nádherných pětihvězdičkových hotelů. V samém srdci vesnice se nachází jeden z nejlepších hotelů M de Megéve, který kombinuje modernost a tradici a nabídne vám neuvěřitelný wellness zážitek v lázních Cinq Mondes.

Saalbach Hinterglemm (Rakousko)

V nejchladnějším lyžařském středisku Rakouska na vás čeká 70 supermoderních vleků na skvěle upravovaných sjezdovkách. Masy prašanu tady fascinují lyžaře i snowboardisty, kteří si sněhu opravdu užívají. Najdete zde perfektní zábavní parky a více než 60 útulných horských chat.

St. Moritz (Švýcarsko)

St. Moritz zná podle názvu asi každý. Není divu, místo je to ideální s více než 155 kilometry sjezdovek a 24 vleky. Zde doporučujeme hotel Carlton Hotel St. Moritz s gurmánskou restaurací, třípodlažními lázněmi a s apartmány o rozloze 35 m2. Skvělý je též pětihvězdičkový a slavný hotel Badrutt´s Palace, kde se můžete kochat panoramatickým výhledem na Alpy a jezero St. Moritz.

Cortina d´Ampezzo (Itálie)

Světově proslulé letovisko v severní Itálii najdete 40 kilometrů od rakouských hranic. Středisko je známé kvalitou sjezdovek a infrastruktury. V dosahu jsou význačná města, například Benátky či Verona. Rosapetra Spa Resort je elegantním a rafinovaným hotelem, který je ideální pro páry hledající aktivní, atraktivní a romantickou zimní dovolenou v jednom z nejkrásnějších lyžařských středisek.

Baqueira-Beret (Španělsko)

Tento resort je rozdělený do 3 oblastí, které nabízejí specifické vlastnosti, síť moderních zařízení a výborně udržované lyžařské tratě. Jde o nejkrásnější a nejluxusnější středisko ve Španělsku. Nejprestižnějším hotelem je určitě Hotel Val de Neu G.L., který nabízí 4 restaurace, luxusní lázně Sisley a specifické koutky pro dětské radovánky. Navíc to ke sjezdovkám máte pouze 50 metrů!

Z naší nabídky míst po celé Evropě si určitě vyberete, kde letos strávit luxusní zimní radovánky za příznivou cenu. Na nic nečekejte a zarezervujte si vybraný pobyt ještě dnes!

Autor: Lenka Svobodová
zavřít reklamu