Jak vydělat peníze během toho, co spíte? Dobrý nápad nebo dobře strukturovaná firma to dokáže

Většina lidí si myslí, že vydělávání peněz v době, kdy doslova spíte, je jen klišé, nebo něco nedosažitelného. Nicméně, ať se vám to zdá nebo nezdá, takový způsob vydělávání peněz je nejen možný, ale také proveditelný.  Ve skutečnosti vydělávají během odpočinku lidé po celém světě a jejich počet rychle roste. V tomto článku vás chceme inspirovat, jak stejného cíle můžete dosáhnout i vy.

Většina lidí to vzdá. Ale proč?!

Není úplně snadné dostat se tam, kam chcete. Také to nějakou dobu trvá. A proto se většina lidí začne vzdávat předem. Je to sice monumentální způsob podnikání, ale vydělané peníze získáte až za několik dlouhých měsíců. To snadno odradí. Jenže zatímco můžete dál pracovat ve svém zaměstnání, proces poběží, a jednou možná úplně nahradí váš příjem z práce na plný úvazek. Pro ty, komu se zadaří, jde o skutečnou finanční svobodu, která poskytuje příjem, ale hlavně luxus získaného času.

Automat na peníze

Liz Benny, královna společnosti Kappow, postavila příslovečný automat na peníze pomocí tří automatizovaných webinářů. Díky online marketingu pevně věří v automatizaci příjmů. Liz Benny je dnes definicí úspěchu a založila vlastní skupinu špiček v oboru. Vydělávání peněz, když spíte, je synonymem pro pasivní příjem. Jednoduše jde o peníze, které se objevují každý měsíc na vašem kontě, aniž by byla potřeba velkých změn či práce. Funguje tak například pronájem nemovitosti.

Liz Benny

Na příběhu této mladé ženy je vidět, že zbohatnout pasivním způsobem se dá i bez počáteční investice. Liz svůj první webinář nazvaný Social Monkey Business natáčela po kavárnách nebo z bytu kamaráda. Jenže většina lidí má mentální blok a myslí si, že taková věc není dosažitelná. Oliver Talamayan se zaměřuje na principy a posuny myšlení. Vše stojí na jejich pozitivitě. Talamayan tvrdí, že většina z nás je naprogramována tak, abychom věřili, že úspěch je náročný, bolestivý a trvá roky, i když to tak není.

Takže jak můžete rozjet svůj pasivní business?

Webináře

Přesněji automatizované webináře, které běží ve dne v noci. Chcete-li je vytvořit, musíte ale něco nabídnout. Skvěle se hodí pro prodej digitálních produktů nebo poradenských služeb a služeb koučů.

E-books

Najděte mezeru na trhu a napište skvělou e-book. Stačí 60 až 80 stránek dlouhý obsah plný myšlenek a peníze se pohrnou. Můžete knihu prodávat na různých platformách, ale nejlepší je použít svých vlastních kanálů, například využít blog. Pokud ale nejste zkušeným online obchodníkem, cesta přes platformy, jako je například Kindle Amazon je mnohem jednodušší cestou k prodeji vaší knihy. Amazon vám pak už jen pošle peníze na účet.

Affiliate marketing

Jde o jednu z nejrychlejších a nejziskovějších forem příjmu s velmi malou investicí času. Pokud už máte seznam kontaktů, skvěle. Ale můžete k oslovení lidí použít třeba Facebook a YouTube. Nebo se podívejte se na platformy jako jsou ClickBank a CJ.com, kde najdete partnerské nabídky, které můžete propagovat.

Půjčky typu peer-to-peer

Existuje spousta sítí typu peer-to-peer, které vám pomohou dosáhnout vašich snů o automatizaci některých vašich příjmů. V závislosti na částce, kterou musíte investovat, můžete získat značnou návratnost. Webové stránky, jako jsou Prosper, Zopa a Lending Club, vám pomohou investovat vaše peníze a zároveň minimalizovat riziko pomocí algoritmů, které pomohou identifikovat nejlepší investice.

Ve hře jsou i další možnosti. Například jakýkoli online prodej zboží, online kurzy nebo prosté blogování. Je to skvělý způsob vydělávání peněz, tak se ničeho nebojte a alespoň to zkuste!

Autor: Martin Liška
zavřít reklamu